Увеличете максимално възможностите за обучение с нашите интерактивни маси! Ангажирайте учениците си, като създавате дейности, които ги правят активни участници - от изграждането на график за световната история до маркирането на човешкия скелет, от движението на планетите в Слънчевата система до 3D графики на математически функции. И всичко това само с няколко докосвания на пръстите. Възможностите за използването на интерактивните маси са огромни и в целия спектър на образованието – по всички учебни предмети и за всички класове – от най-малките до най-големите. Свържете се с нас и поискайте презентация !

Мултитъч масите могат да бъдат произведени с по-малки или по-големи дисплеи, като предлагаме възможност за избор на цветове и възможност за поставяне логото на училището на лицевия панел. Има възможност за свързване с мултимедиен проектор и по този начин учителят или ученикът, който работи на интерактивната маса може да бъде проследен от целия клас. Операционната система Android дава буквално неограничени възможности от приложения за образованието.

Наши интерактивни маси има инсталирани вече в няколко български училища. Бихте могли за използвате приложения по абсолютно всички изучавани предмети, да визуализирате на дисплея и с докосвания да разглеждате 3D обекти със софтуер като Mozaik, да изпитвате своите ученици примерно с Kahoot, да включвате интерактивни игри в обучението, различни викторини и състезания и по този начин да увлечете максимално лесно всички ученици в обучителния процес.

Интерактивна маса в училище

Лесни за инсталиране

Нашите обучени специалисти биха могли да извършат доставката и монтажа на интерактивните маси, структурното окабеляване, инсталацията на системата, първоначалното зареждане със съдържание и съответното обучение на вашия екип педагози.

 

Лесни за обучение

Само в рамките на един работен ден могат да бъдат обучени няколко човека от персонала на училището, които впоследствие ще работят и преподават с интерактивните маси.

 

Професионална поддръжка

За вашите интерактивни маси може да разчитате на 24/7/365 (24 часа, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината) поддръжка от обучени специалисти. Ще получавате нови приложения, подготвени шаблони, както и още много улеснения във вашата работа

 

Огромен опит

Може да разчитате на нашия изключително богат опит от проектирането на вашите интерактивни маси до тяхното инсталиране и последващата поддръжка. Ние сме внедрили интерактивни маси в различни училища, корпорации, природни паркове. 

 
 

Ниска цена

Благодарение на дългогодишния ни опит в производството на интерактивни маси и киоски ние сме подготвили цялостно решение, изцяло съобразено с възможностите на българските училища. В сила са естествено и специални цени за образователните учреждения.